Over ons – de kracht van een familiebedrijf

Wij, Ronny Balak en Ayesha Balak-Soebedar, dienen met ons team de belangen van het bedrijf met als doel continuïteit met een langetermijnvisie. Wij richten ons voornamelijk op rendement en betrokkenheid, waar de focus op harmonie, welzijn en rechtvaardigheid ligt. Wij kunnen vanwege deze aspecten als familiaal bedrijf snel schakelen en adequaat reageren op veranderende marktomstandigheden.

Het voltallige team van Balak bestaande uit de juiste mensen met een goed karakter en uiteraard met de nodige kennis en kunde in huis zorgen ervoor dat projecten zo soepel en efficiënt mogelijk verlopen. Dit houdt in dat zowel fysiek op de bouwplaatsen als achter de schermen gedigitaliseerd een strak georganiseerde interne organisatie ervoor zorgt dat dit wordt bewerkstelligd. Wij hebben een fijn managementteam, dat zorgt voor optimale begeleiding van alle medewerkers. Samen maken we ons bedrijf toekomstbestendig en creëren en benutten wij kansen om ons werkgeluk te verhogen. Dankzij deze ‘rock-solid support system’ kunnen we voor u en onszelf mooie projecten realiseren.

Wij werken klantgericht en bieden u de gevraagde begeleiding bij de tunnelbouw montage. Als ervaren tunnelbouwspecialist gaan wij flexibel en doeltreffend te werk.

Wij zorgen voor gecertificeerde mankracht, zij trachten elke opdracht zo doelmatig mogelijk uit te voeren, zodat we gezamenlijk de bouwtijd tot een minimum kunnen beperken. Dit alles in samenspel met alle betrokken partijen op de bouwplaats, wat bij deze tunnelmethodiek van essentieel belang is.

Dankzij onze ‘rock-solid support system’ kunnen we mooie projecten realiseren.

Wij kunnen het werk compleet voor u uit handen nemen. Hierbij kunnen wij de tunnelbekisting, de wapening, het beton en de ondersteuning aanbieden. Mocht u interesse hebben in separate onderdelen, dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Neem gerust contact op met ons via onze contactpagina, wij staan u graag van dienst.

Ook met Balak Tunnelbouw Montage maken wij het voor u concreet!

Missie en visie

Balak Tunnelbouw Montage levert op professionele wijze kwaliteit met de nodige kennis en kunde in de bouwbranche en komt haar klanten tegemoet. Met als missie het begeleiden en monteren van het beton in de ruwbouw fase bij tunnelbouwprojecten.

Wij staan 100% achter ons product.

Menu